Cvartetul vesel

Penne quattro formaggi cu spanac
Nu o vorbesc prea mult. Nu are rost. Cvartetul vesel de branzeturi e muzica pentru papilele mele gustative, asa ca cel mai bine e sa stau cu o farfurie fierbinte de paste in brate si sa ma uit la unul din multele seriale preferate. Lately, on top is Touch. Nici reteta nu necesita prea multe cuvinte si m-as feri si de gramaje, ca e o mancare asa cum iti place: cu putina mozzarella, niste parmezan ras, o bucata de gorgonzola cremoasa si cascaval sau branza de burduf sau orice alt fel de branza va place, fie ea mucegaita, proaspata sau veche. 
In mare, aveti nevoie de un pachet de paste integrale, eu am folosit penne, branzeturile, un cub de unt, smantana dulce, sare, piper si spanac. 
Se pune cubul de unt la topit intr-un vas, se adauga smantana dulce, branzeturile si spanacul taiat bucatele si se incalzesc pana totul se transforma intr-un sos cremos si gustos, de l-ai manca pe paine. Cu pastele fierte al dente, in apa cu sare si cativa stropi de ulei de masline, si sosul delicios, va iesi, insa, ceva care va va cuceri. 
BON APPETIT!

Comentarii

  1. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

    RăspundețiȘtergere
  2. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare